Over Liesbeth

“Mijn naam is Liesbeth, de ontspanningscoach van Seven Steps”

Ik ben geboren en getogen in Berlicum. Na mijn huwelijk ben ik verhuisd naar Rosmalen waar ik jaren een winkel heb gehad. Inmiddels ben ik hier mee gestopt en terug gegaan naar mijn roots. Ik woon al weer een paar jaar met veel plezier in Berlicum en kan eindelijk starten met een lang gekoesterde wens: Als relax en meditatie coach kinderen en jong volwassenen / volwassenen te laten stralen.

Liesbeth van Grevengoed

Gelukkige echtgenote, moeder van 2 volwassen dochters en trotse oma van 5 kleinkinderen.

Stuur me een e-mail: info@seven-steps.nl

In de huidige tijd lijkt iedereen het maar drukker te hebben. Dit geldt zeker ook voor kinderen. Veel gevoelige kinderen hebben al op jonge leeftijd last van spanningen en klachten. Ze moeten al op jonge leeftijd voldoen aan veel verwachtingen. Dit voelen kinderen als geen ander. Ze krijgen veel prikkels te verwerken. Sommige kinderen hebben moeite om deze drukte bij te benen en hebben net dat stukje extra aandacht of ontspanning nodig.

Via Relax kids leer ik kinderen te ontspannen zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden, dat ze goed in hun vel zitten en meer zelfvertrouwen hebben. Ik werk oplossingsgericht, waarbij talenten en kwaliteiten van een kind centraal staan.

Ontdekken wat je nodig hebt om je (weer) vrolijker, rustiger en zelfverzekerder te kunnen voelen.

Nog krachtiger in het leven staan.

Samen gaan we op zoek naar deze talenten en kwaliteiten, waarbij er bewustwording ontstaat van de eigen mogelijkheden. Hierdoor vindt er een positieve verandering plaats, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.

Tijdens de workshops ontdekken kinderen wanneer en waardoor ze vaak gespannen raken en leren ze hiermee om te gaan. Van daaruit ontdekken kinderen wat ze nodig hebben om zich (weer) vrolijker, rustiger en zelfverzekerder te kunnen voelen. Ontspannende oefeningen en onderlinge kindermassage mag hierin zeker niet ontbreken, eventjes het hoofd leegmaken en rust ervaren. Hierdoor zullen ze nog krachtiger in het leven staan.

Kinderen laten stralen is mijn missie.%d bloggers liken dit: